DREJTORIA E KONVIKTEVE TË SHKOLLAVE TË MESME
DREJTORIA E KONVIKTEVE TË SHKOLLAVE TË MESME
Konvikti Mjeshtëria Sportive
DREJTORIA E KONVIKTEVE TË SHKOLLAVE TË MESME
DREJTORIA E KONVIKTEVE TË SHKOLLAVE TË MESME
DREJTORIA E KONVIKTEVE TË SHKOLLAVE TË MESME
Konvikti Liceu Artistik
DREJTORIA E KONVIKTEVE TË SHKOLLAVE TË MESME
DREJTORIA E KONVIKTEVE TË SHKOLLAVE TË MESME
DREJTORIA E KONVIKTEVE TË SHKOLLAVE TË MESME
Konvikti Hoteleri Turizëm
DREJTORIA E KONVIKTEVE TË SHKOLLAVE TË MESME
DREJTORIA E KONVIKTEVE TË SHKOLLAVE TË MESME
DREJTORIA E KONVIKTEVE TË SHKOLLAVE TË MESME
Konvikti Ekonomik
DREJTORIA E KONVIKTEVE TË SHKOLLAVE TË MESME
previous arrow
next arrow

Aktivitete

Aktivitetet e organizuara nga drejtoria jonë

Kujdesi ndaj COVID-19

Rutina e përhershme dhe kujdesi i shtuar për të përballuar me sukses situatën e krijuar nga COVID-19.

Aktivitetet sportive

Zhvillimi i pasionit për artin në ambientet e konviktit

Bashkepunimi mes studenteve

Nje bashkepunim i shkelqyer mes studenteve te konviktit Hoteleri Turizem per t'u aftesuar dhe per te perfeksionuar me tej aftesite e tyre ne fusha te ndryshme.

Njoftime

Njoftime dhe informacione të ndryshme

Kujdesi ndaj COVID-19

Rutina e përhershme dhe kujdesi i shtuar për të përballuar me sukses situatën e krijuar nga COVID-19.